Fr, 2024-04-19, 23.29.24 | Welcome Guest

Zemaituku #GunGame server

Main » 2008 » March » 1 » Pasakyk CYTAMS NE!
23.09.05
Pasakyk CYTAMS NE!

Kas vercia zmones naudoti cytus?

Mano manymu kas vercia naudoti cytus tai nesupratinga ir nesubrendusi visuomene,
kuri nemoka gerbti kitu saziningai losianciu zmoniu.
Dazniausiai cytus naudoja zaidejai iki 15 metu kadangi jie dar nesupranta kas tai netgi yra saziningumas.
As manyciau jeigu i serveri ateina cytas reiketu visiems iseiti is serverio kad cyteriui nebutu pries ka nesaziningai losti ir taip jam nusibostu tai ir gal pradetu losti saziningai.
Zemiau isvardinsiu keleta priezasciu del ko cyteriai dazniausiai nesazinigai zaidzia:

Noras jaustis saugiai ir dominuoti tarp kitu

Is prigimties zmogus nori jaustis saugus. O vyrai jauciasi saugiai kai jie dominuoja tarp kitu ir yra pripazinti geresniais uz kitus.(daugiausia zaideju yra vyrai) Vyrai pirkdami i savo automobilius brangia garso aparatura ir vazinedamiesi leidzia garsiai muzika norint pabrezti kad jie yra geresni uz kitus.
Panasei yra ir su kompiuteriniais zaidimais pas ka daugiau "fragu tas jauciasi geresnis.
Dominuoja noras bet mastymas kad be programu "cytu" galima ismokti irgi gerai losti yra menkas arba isvis dauguma galvoja kad neimanoma ismokti gerai losti, Tai ir buna "cytu" naudojimo priezastimi.

Menkas saziningumo ir atsakomybes jausmas.

Tai dazniausiai sutinkamas cyteriu bruozas kuris formoja zmogu kaip egoista. I kitu nuomone cyteris neatsizvelgia jam yra svarbiausias jis pats. Tam kad patenkintu savo norus jis naudoja "cytus".

Nelegaliu programu "cytu" naudojima vertina kaip juoka.

Visi zmones yra skirtingi. Visi mes juokus suprantame ivairiai. Vieni juokus laiko kad tai geri anekdotai kiti kartodami BORATO frazes, o tretiems juokai tai "cytu" naudojimas.

Manome kad tai vienintele priemone pasiekti uzsibrezta tiksla (taciau tai nera tiesa!).

Zmones "cytina" noredami patekti i viesojo serverio statistikos virsune, arba nori patekti i klana (patirusiu zaideju bendruomene) kad butu irgi pripazinti geriausias.

Kartais zmones cytina netgi sito nezinodami

"Cytinimas" nera vien tik wallhack,speedhack ar aimbot naudojimas.(sitie atvejai kritiskiausi)
Zmones naudojantis scriptus ivairius kaip spinhack ,bunny hop bei kitus irgi zaidzia nevisiskai saziningai kadangi scriptai palengvina jums zaidima o tai jau yr nesazininga kitu zaideju atzvilgiu

"Cyteri" niekada nevelu sugrizti i teisinga kelia ir zaisti sazinigai!
N
oriu pabrezti kad "citindami" jus niekada nebusite pripazinti ir anksciau ar veliau tai bus pastebeta. "Cytai" nera iseitis visada galima pasiekti norimo tikslo bei rezultatu zaidziant saziningai ir vertinant kitus zaidejus. Cytai yra blogis ir tie kas zaidzia su cytais negerbia saves o tuo labiau kitu zmoniu. Losti su cytais yra neidomu ir nesazininga nes Counter-Strike tai yr zaidimas kuris suteikia dideli malonuma ir azarta ir jus us nelegaliomis programomis sito niekada nepajusite.

"Cyteri" atmink, kad niekada nera velu mesti si nuobodu ir nesazinga uzsiemima ir grizti prie teisingo ir sazingo kelio, bet kuo labiau tu delsi laika tuo maziau islyks pagarbos tau ne tik kaip zaidejui bet kai ir zmogui tikrame gyvenime.
Views: 10929 | Added by: ADMIN | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
2 Tonaldbulge  
0
Какие мы предлагаем спортивные детские площадки.Приобретая товар у нас, вы можете быть уверенны, что ваш ребенок будет в безопасности.
http://velopiter.spb.ru/forum/topic/256225-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%88%D0%B8%D0%BD%D1%8B-nokian-28-29-%D0%B4%D1%8E%D0%B9%D0%BC%D0%BE%D0%B2/
http://www.silacheloveka.ru/silachi_lebedev.php
http://multigonka.com.ua/index.php?go_id=rubarts&r_id=14

Игровая площадка детская купить Киев и вся Украина.детские площадки от производителя, детские площадки купить, детские площадки , купить детские игровые площадки , купить детское оборудование, детские горки, детские горки для улицы, детские качели, детские качели купить, детские качели для улицы, качели малые, качалка-балансир, детские качалки, детские качалки на пружине, качалки на пружине, качалка на пружине купить, детские машинки и паровозики, детские карусели купить, детские карусели, карусель купить, детские песочницы, песочницы с крышей, детские игровые домики, домики-беседки, игровые комплексы, детские игровые комплексы, игровые комплексы для детей, игровые городки, гимнастические комплексы, игровые спортивные комплексы, турники, брусья, рукоход, тренажеры для улицы, уличные тренажеры купить, уличные тренажеры, скамейки, парковки для велосипедов, велосипедная парковка.

1 GameArmy.ru/models  
0
Бесплатная раскрутка сервера
http://www.gamearmy.ru/cgi-bin/board/YaBB.pl?num=1329482900

Мониторинг игровых серверов GameArmy.ru
Бесплатно скачай скины и модели для Counter strike и других игр с сайта GameArmy.ru

Name *:
Email *:
Code *:

Tag Board

Our poll

Koks Jusu Megstamiauses MOD?
Is Viso BALSU: 250

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar

«  March 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Entries archive

Site friends

  • Create your own site